νηστισιμο γλυκο με ινδοκαρυδο | λικερ καφε με κοκκους καφε | ογκρατεν λαχανικων ακης | σαλατα με παντζαρια αργυρω | κιμαδόπιτα μαμαλάκης | χοιρινο με δαμασκηνα στη κατσαρολα | σάλτσα κοκκινιστη με μανουρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις σοκολατα αρμποριο μορταδελα γαριδες

Βρέθηκαν 182 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τσιζ Κέικ Ελληνικό

Μια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέϊκ πορτοκαλιού σιροπιασμένο

Αναρτήθηκε στις 24/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο Κέικ πορτοκαλιού σιροπιασμένο[...]

Πηγή: sintayes.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ PAVLOVA

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέικ φράουλας Στ. Παρλιάρου

Μπορεί η συνταγή να υπάρχει στο σάιτ της εκπομπής του Στ. Παρλιάρου, αλλά δεν μπορούσα να μην την προσθέσω και εδώ!! Εύκολο, αφράτο και πεντανόστιμο! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Για τη ζύμη τεμαχίζουμε το βούτυρο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι και το αυγό στον κάδο του μίξερ. Τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
 ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τοποθετούμε στο μίξερ – το παγωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι, το ξύσμα λεμονιού, τα ολόκληρα αυγά, τον κρόκο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Πασχαλινό Γλυκό με Γεμιστά Μπισκότα

Εκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕΛΙΟΥ

Για την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Πεντανόστιμα Cupcakes by Παρλιάρος συνταγή από[...]

Για τα cupcakes 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μπέικιν 180 γρ. γάλα Για την επικάλυψη 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Παγωτό βανίλια με Butterscotch

Καλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Παγωτό φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]

Πηγή: lovecook.gr
ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΑΤΑΪΦΙ ΤΟΥΡΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κυδωνόπαστο με φλούδες παρμεζάνας

Υλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κέικ φουντουκιού

Είναι μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Το έφτιαξα το κεκάκι και πολύ μου άρεσε. Υλικά: 300γρ. βούτυρο 300γρ. ζάχαρη 6 αυγά, χωρισμένοι οι κρόκοι από τα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μπαρς με Βρώμη και Φράουλα

Εκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπέν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε  το μπέικιν πάουντερ,[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Γλυκό του κουταλιού με βανίλιες και κουκουνάρι

Είναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Καταπληκτικο μπισκοτογλυκο ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ[...]

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Κρέμα ζαχαροπλαστικής του Παρλιάρου

Τι χρειαζόμαστε: 1/2 λίτρο γάλα 100 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι 2 αυγά ολόκληρα 20 γρ. βούτυρο (1 κομματάκι) λίγη βανίλια (εγώ βάζω 1 με 1 1/2 κάψουλα) Βάζουμε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy