Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Φέτος, ειπα για αρχη να κανω μια δοκιμη στους κουραμπιέδες.. αντι για το κλασσικό αμύγδαλο να βάλω φουντούκι! Επειδη δεν ειμαι λατρης του αμυγδαλου, μ αρεσαν[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Ψιλοκόβουμε τα σύκα και τα μουσκεύουμε μέσα στο κονιάκ για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Λιώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΝόστιμα και πολύ υγιεινά με την υπογραφή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μέλι 125 γρ. ζάχαρη 90 γρ. πορτοκάλι γλασέ σε κύβους 160 γρ. φουντούκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕύκολες συνταγές για να φτιάξετε σπιτικές Μπάρες Δημητριακών Κατηγορία: Συνταγές Οι μπάρες δημητριακών τρώγονται κάθε στιγμή της μέρας και εκτός από πολύ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι πρέπει να προσέξουμε για να γίνουν νόστιμοι και αφράτοι. 1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο (να είναι κρύο), μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Θα τα χτυπήσουμε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά για παντεσπάνι Χρειαζόμαστε 3 σοκολατένια παντεσπάνια που μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψάκια μιας χρήσης ( super market) Για να σας βγουν ομοιόμορφα σε[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τους κρόκους και το βούτυρο. Ζυμώνουμε πολύ καλά. Αφήνουμε τη ζύμη να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑλμυρά, πικάντικα, μια ιδέα γλυκά, ό,τι πρέπει για τον μπουφέ. Υλικά (Κομμάτια: 8-12) 40 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο (προσοχή, μην κάψει), 3 ασπράδια από[...]
Πηγή: xrysessyntages.com