Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
“ Δες μαμά ένα ΓΙΓΑΝΤΙΟ DONUT” … .τουλάχιστον έτσι το χαρακτήρισε ο γιος μου !! Ενα κολασμένο υγρό devil's cake με γκαναζ σοκολάτας. Υλικά[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΚαλημέρα!!!! Με τα πασχαλινά κουλουράκια είχα ένα θέμα εδώ και μερικά χρόνια... δεν μπορούσα να τα πετύχω με τίποτε! Δεν μπορούσα να βρω συνταγή να με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟπως ήδη το είπα στο facebook, στην πιατέλα "χαροπάλευαν" κάτι τελευταίοι κουραμπιέδες τους οποίους δεν άπλωνε χέρι κανείς να τους φάει....μπούχτισαν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η πρώτη συνταγή του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να είναι γλυκός και ο χρόνος μας ή καλύτερα η καθημερινότητά μας. Η μαρέγκα πάντα ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...σοκολατένιο κέικ με παντζάρια και γιαούρτι Αυτό είναι το γλυκό καλωσόρισμα της αδερφής μου και του γαμπρού μου... η απόλυτη σοκολατένια έκπληξη μιας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι. Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για παντεσπάνι Χρειαζόμαστε 3 σοκολατένια παντεσπάνια που μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψάκια μιας χρήσης ( super market) Για να σας βγουν ομοιόμορφα σε[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τοποθετούμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια. Όταν πάρει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η πρώτη συνταγή του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να είναι γλυκός και ο χρόνος μας ή καλύτερα η καθημερινότητά μας. Η μαρέγκα πάντα ήταν η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολες συνταγές για να φτιάξετε σπιτικές Μπάρες Δημητριακών Κατηγορία: Συνταγές Οι μπάρες δημητριακών τρώγονται κάθε στιγμή της μέρας και εκτός από πολύ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ένα γρήγορο και εύκολο κέικ. Είναι φτιαγμένο με απλά υλικά και έχει λίγες θερμίδες όπως γράφει και στο βιβλίο του ο Στέλιος Παρλιάρος. Από εκεί πήρα τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα χρόνια που μαγειρεύω,έχω δοκιμάσει πάμπολλους συνδυασμούς υλικών...από ένα σημείο και έπειτα, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα είναι τα έντυπα μαγειρικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠριν από δύο εβδομάδες περίπου πρόσεξα σε ένα κουτί μερέντας ότι είχε μία συνταγή για γλάσο μερέντας. Μου φάνηκε πολύ απλό και νόστιμο γι' αυτό σκέφτηκα να το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜπισκότα σαμπλέ με μαρμελάδα Υπέροχα βουτυράτα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, με μια λεπτή γέμιση από φρουτένια μαρμελάδα.. Μια συνταγή πολύ απλή αλλά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grTORTA AL CIOCCOLATO E BARBABIETOLE Questa torta è stata ispirata da una ricetta del famoso chef pâtissier greco, Stelios Parliaros. Ingredienti : 250gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr100 γρ φυτική μαργαρίνη 2 κούπες ζάχαρη 6 μέτρια αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 1 βανίλια 3 μεγάλα μανταρίνια ξύσμα από δύο μέτρια πορτοκάλια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγη ειναι του Στελιου Παρλιαρου, πεντανοστιμη και πανευκολη Υλικά Για τη βάση 300gr αλευρι για ολες τις χρησεις 200gr βουτηρο 100gr αχνη 1 αυγο Για τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπου S.P.=Στέλιος Παρλιάρος=όπου Στέλιος Παρλιάρος=εγγύηση! Δεν έχω φτιάξει ή φάει γλυκό του που δεν είναι "επικό"... Βρήκα τη συνταγή του στο διαδίκτυο κι[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΘα φανταζοσασταν οτι αυτη η τούρτα ειναι πανευκολή να γίνει και μάλιστα είναι απλό μπισκοτογλυκό; Δείτε τη καταπληκτική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Υλικά:[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr...σοκολατένιο κέικ με παντζάρια και γιαούρτι Αυτό είναι το γλυκό καλωσόρισμα της αδερφής μου και του γαμπρού μου... η απόλυτη σοκολατένια έκπληξη μιας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr