Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Εκτέλεση: Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟπως ήδη το είπα στο facebook, στην πιατέλα "χαροπάλευαν" κάτι τελευταίοι κουραμπιέδες τους οποίους δεν άπλωνε χέρι κανείς να τους φάει....μπούχτισαν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Μερίδες: 8) 250 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο (ή 280 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο), ψιλοκομμένη, 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαταπληκτική συνταγή από τον μοναδικό Παρλιάρο και φυσικά πανεύκολη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει... Τι χρειαζόμαστε: 300-400 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη βάση χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr