Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 237 συνταγές
Στο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕποχή για τους λάτρεις των ροδάκινων, η συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 12 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ρύζι. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr