Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Σοκολατένια καλαμάκια απο τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο για να διακοσμείτε διάφορα γλυκά. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. κουβερτούρα 70% ή 50% φύλλο χρυσού καλαμάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]
Μια ωραία εκδοχή της Ταχινόπιτας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Ουσιαστικά η βάση είναι ένα κέικ νηστίσιμο, στο οποίο επάνω μπαίνει η κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΓευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του πουμας φτιάχνει μια εύκολη και με λίγα έξοδα συνταγή.Πρόκειται για σφολιάτα στο φούρνο, μήλα, μαύρη[...]
Συνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστή κρέμα με άρωμα μήλου και κανέλας. Την συνταγή ανακάλυψα στις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου και ήταν αυτή που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ. Έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grwww.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε φοντάν σοκολάτας. Ενα κέικ χωρίς αλεύρι, πολύ μαλακό υγρό στο[...]
Μαρκίζ σοκολάτα με σως πορτοκάλι από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Σκαλτσούνια με αμυγδαλόπαστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Υγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σ’ ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε το ταχίνι μαζί με το χυμό και την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του πουμας φτιάχνει μια εύκολη και με λίγα έξοδα συνταγή.Πρόκειται για σάντουιτς απο μπισκότα πτι μπέρ[...]
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το χαλβά σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μήλα, το χαλβά, τα καρύδια,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή από την εκπομπή του Παρλιάρου, κατάλληλη για νηστεία. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμμ. ταχίνι 300 γραμμ. άχνη 300 γραμμ. αλεύρι 200 γραμμ. σοκολάτα 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣ' ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε[...]
Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Είναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό μους (που στα γαλλικά πάει να πει αφρός) σοκολάτας.Είναι[...]