Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Μπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα Εσύ που μπήκες εδώ μέσα από λάθος, αλλά έμεινες από επιλογή... Εσύ που ξετρύπωσες αυτή τη γωνιά[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ (APPLE PIE) Λάτρεις την μηλόπιτας οικογενειακώς, δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει η μηλόπιτα της γιαγιάς Ντακ! Για τους νεώτερους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν διαθέτετε. Αυτή που σας προτείνω είναι από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτο ξεκίνημα του καλοκαιριού δήλωσα πως αυτό θα είναι το καλοκαίρι των παγωτών κι έτσι ήταν. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσα είδη παγωμένων γλυκισμάτων έφτιαξα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα μάλλον γελοίο όνομα για ένα υπέροχο γλυκό. Οι Whoopie Pies, όπως τις ονομάζουν οι Αμερικάνοι, είναι ένα τεράστιο cookie ή ένα πολύ μικρό κέικ με γέμιση. Τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΟι καιροί άλλαξαν αλλά εμείς δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε σε κάποια θέματα. Κρατάω ακόμα τις καταναλωτικές μανίες της μάνας μου. Αγοράζω διάφορους ξηρούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα βάλουμε, παρακαλώ, στη θέση της την παλιά παροιμία που σκαρφίστηκαν οι νησιώτες μας όταν έβλεπαν εχθρικά πλοία - Ενετικά κυρίως - να πλησιάζουν απειλητικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 26 ΕΚ ΥΛΙΚΑ Για το κέικ 30 γρ. Βούτυρο 470 γρ. Μήλο πράσινο, καθαρισμένο, σε μεγάλα κομμάτια 280 γρ. Ζάχαρη μαύρη 2 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑς καλωσορίσουμε το νέο μήνα με ένα αγαπημένο γλυκό, μια υπέροχη αναποδογυριστή Τάρτα με καραμελωμένα φρέσκα φρούτα, αρωματισμένα με κανέλα και καλυμμένα από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕύκολο σοκολατένιο κέικ με μπανάνα και τζίντζερ. Συνδιάζεται υπέροχα είτε με παγωτό για τους καλοκαιρινούς μήνες είτε με καφεδάκι για τον χειμώνα! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο δυσκολότερο κομμάτι του να μαγειρεύεις με κεράσια είναι το καθάρισμά τους. Θαυμάζω τους Γάλλους που προσθέτουν στο clafoutis τους τα κεράσια μαζί με το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν το γλυκάκι που θα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι θέλετε να είναι σοκολατένιο, θα σας προτείνω αυτά τα λαχταριστά brownies με φρέσκο τριμμένο παντζάρι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα παλιό κλασικό κέικ με κακάο που αναβαθμίστηκε με το αγουρέλαιο! Οι παλιές συνταγές της μάνας μου για κέικ σοκολάτας είναι στην ουσία κέικ κακάου. Την[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία φανταστική συνταγή που συνδυάζει το κέικ με το παγωτό και ξετρελαίνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλοκαιρινό γλυκό ψυγείου, σε τρεις διαφορετικές στρώσεις. Κάθε μια στρώση έρχεται να προσθέσει τη δική της γευστική δυναμική σ΄ αυτό το πολυεπίπεδο γλυκό.Μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια διασταύρωση κέικ και cookie. Οι θεωρίες για το ποιος το ανακάλυψε δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αμερικανική εφεύρεση του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι μεγάλοι στρογγυλοί και αρωματικοί καρποί δαμάσκηνων αποκαλούνται βανίλιες. Είναι χυμώδεις καρποί με όμορφο σκούρο μπλε-μαβί χρώμα, έχουν γλυκιά γεύση και[...]
Πηγή: kitchenstori.es