Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Η συνταγή ειναι του Στέλιου Παρλιάρου απο την εκπομπη ''Γλυκες αλχημείες''. Υλικά 18 μεγάλα ντοματίνια 400 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό ½ κουτ. του[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧριστουγεννιάτικο cake απο τον Στέλιου Παρλιάρο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 3 κρόκοι αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ 3 ασπράδια αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέχρι τώρα υπήρχαν πολλές συνταγές για παρφέ μόκα αλλά όλες ήθελαν παγωτομηχανή. Δεν νομίζω όλες να έχουμε και από μία στο σπίτι μας! Εγώ πάντως όχι, έτσι[...]
Πηγή: ediva.grΕκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα στους κρόκους και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με . την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους των αυγών και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει η ζάχαρη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr