Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
http://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr250 ml. ασπράδι αυγού 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. άχνη καλοκοσκινισμένη προαιρετικά μαστίχα για άρωμα 50 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για τα μάτια Οδηγίες Ενώνω το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κ.σ. γλυκάνισο ωμό ολόκληρο και λίγο έξτρα για σερβίρισμα ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαρέγκες με φράουλα γλυκό!!! 150 γρ ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ άχνη ζάχαρη Πώς κάνουμε μαρεγκούλες Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 10[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΡοζέτες μαρέγκας τριζάτες εξωτερικά κι αφράτες και μαλακές εσωτερικά να λιώνουν στον ουρανίσκο, σκεπασμένες με μια εύγευστη σαντιγύ φράουλας. Εύκολο ατομικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 4 ασπράδια αυγών 1 σταγόνα λεμόνι Τρόπος παρασκευής Σε ένα μπώλ στεγνό βάζετε τα ασπράδια με το λεμόνι Χτυπάτε με το μίξερ ή με σύρμα μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: greekmasa.gr"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr4 ασπράδια 1/2 κουτ. γλυκού κρεμόριο 1 κούπα (200 γρ) ζάχαρη άχνη Εσάνς βανίλιας (προαιρετικό) Τα πράγματα είναι απλά: Πιάνω το μίξερ, χτυπάω στη δυνατή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣας περίσσεψαν ασπράδια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Τι άλλο από μαρέγκες; Μαρέγκες μικρές, μαρέγκες μεγάλες, μαρέγκες λευκές, μαρέγκες χρωματιστές,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 αυγά (μόνο το ασπράδι τους) σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. λεμόνι (ο χυμός του) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90 ο C. Χτυπάμε σε γυάλινο[...]
Πηγή: cooklos.grΒάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ελαφριά και εύκολη τουρτίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 4 ασπράδια 120γρ. ζάχαρη άχνη 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 βανίλια Λίγο ξύδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 5 ασπράδια, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα κρεμόριο (Cream of Tartar), 1½ φλ. ζάχαρη, 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας, 2½ κουταλάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com