Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Μετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την τιμή να βρεθώ σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή ξενάγηση για λίγους στα άδυτα της ποτοποιίας METAXA στην Κηφισιά. Οι περισσότεροι το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλή σας μέρα!!! Σας το είχα υποσχεθεί από χθες κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά Κουμ κουάτ 1 κιλό Ζάχαρη 750 γρ Ούζο 500 ml Κανέλα ξυλάκι 1 μικρό τεμ Νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού Οδηγίες Πλένουμε τα κουμ κουάτ , βγάζουμε τα[...]
Πηγή: chefoulis.grΠέρασε η εποχή του screwdriver, του mojito και του cosmopolitan. Πλέον έχουν επιστρέψει τα κλασικά κοκτέιλ όπως το martini, αλλά με μικρές πινελιές ανανέωσης[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΈνα cocktail με αρωματικό πεπόνι και ούζο! Ασυνήθιστο ναι, αλλά πολύ γευστικό και ιδιαίτερο. Δοκίμασέ το και θα δεις πως αξίζει τον κόπο. Άσε που επιλέγοντας[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Λεμόνια 10 τεμ χοντρόφλουδα Ζάχαρη 300 γρ Ούζο 500 ml Κανέλα 1 ξυλάκι μικρό Μοσχοκάρυδο 1 τεμ Οδηγίες Πλένουμε τα λεμόνια και με ένα μαχαίρι κόβουμε[...]
Πηγή: chefoulis.gr20 ml χυμός lime 20 ml triple sec (π.χ. Cointreau, Grand Marnier κ.λπ.) 40 ml ούζο 2 κουτ. γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι Διαδικασία Βάζουμε σε ένα σέικερ τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 1/2 λίτρο ούζο Ένα κιλό ζάχαρη Δύο ξυλάκια κανέλα Εκτέλεση Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της καραμέλας. Κατεβάζουμε από[...]
Πηγή: sidagi.grΕνα πεντανόστιμο λικεράκι που έμαθα απο τη μαμά μου η οποία το έφτιαχνε απο τότε που ήμουν μικρή. Δοκιμάστε το με πάγο ή χωρίς και θα καταλάβετε τι εννοώ. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυκολο και γευστικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 λίτρο ούζο 1 κιλό ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλα Σε χαμηλή φωτια ανακατευουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την είχα βρει στο hungry . Από τότε έχω πειραματιστεί με διάφορους άλλους τρόπους (με οινόπνευμα, με ρούμι, με ούζο κλπ). Δοκιμάστε και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά Πορτοκάλια 5 τεμ χοντρόφλουδα και ακέρωτα Ούζο 500 ml Ζάχαρη 200 γρ Γαρύφαλλα 4-5 τεμ Οδηγίες Πλένουμε τα πορτοκάλια, τα στεγνώνουμε και με ένα κοφτερό[...]
Πηγή: chefoulis.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.gr