Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά ½ φλιτζ. έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο πράσο, καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μαραθόριζα (φινόκιο), καθαρισμένη και κομμένη σε[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.grελληνική panzanella ντάκος πιτάκια με παρμεζάνα κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο μαλλιά αγγέλου με καβούρι και τσίλι άψητη σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια πίτσα σαλάτα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.comΜία διαφορετική συνταγή στο τραπέζι σας που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Μερίδες : Γ ια 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία διαφορετική συνταγή στο τραπέζι σας που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Μερίδες : Γ ια 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr... εν αρχή ην η λαγάνα ... ... γιατί έχουμε ξεχάσει την γεύση της και μάταια ψάχνουμε να την βρούμε σε έτοιμα παρασκευάσματα! ... έτσι την φτιάχνουμε μόνοι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr