Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Όταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου, η ψίχα από τα αμύγδαλα που περισσεύει, μπορεί να έχει πάρα πολλές χρήσεις. Συνήθως εγώ τη χρησιμοποιώ για να παρασκευάσω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜία φοβία,ένας τρόμος κυριαρχεί γύρω από το καθάρισμα της αγγινάρας. Πρέπει να τον ξεπεράσετε για να απολαύσετε τη γλύκα τους. Οι κατεψυγμένες δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ παλιός και ο σύγχρονος τρόπος! Συνεχίζω εγώ στο ίδιο μοτίβο της προηγούμενης ανάρτησης … Της επεξεργασίας και της διατήρησης των καλοκαιρινών φρούτων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυχνά πυκνά, λέω πως έχω στερέψει από ιδέες. Και τότε με πιάνει "πανικός": Πάει. Στέρεψα. Τώρα τι θα βάζω στο μπλογκ; Καμία ιδέα καινούρια δεν μου 'ρχεται; Και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά Αγγουράκια 2 τεμ Τόνος νερού 200 γρ Ρόκα 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιες σούπας Αλάτι - πιπέρι Διάφανες μεμβράνες ανάλογα τα κομμάτια Οδηγίες Πλένουμε καλά[...]
Πηγή: chefoulis.grΕύκολος, γρήγορος και επιτυχημένος τρόπος! -Πάρε μπρε συ 2 κιλά εδά που τσι βρίσκεις μικρές και τρυφερές κι άμα δε τσι ψήσεις βάλε τσι στη κατάψυξη. - Νωρίς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grthe recipe in english υλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα ψωμί 3-5 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΝα' μαι πάλι εδώ, μετά από μερικές μέρες που δε βρήκα χρόνο για την αγαπημένη μου βόλτα, κι αν πω ότι δε μου λείψατε θα πω ψέματα... Ήταν όμως μια γεμάτη[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΠοια είναι τα πιο δροσερά της κουζίνας; Το αγγούρι σκέτο. Το γιαούρτι στις σαλάτες. Και ο φρέσκος άνηθος στα λαδερά. Αν τα ενώσεις, έχεις το τρίπτυχο της[...]
Πηγή: bostanistas.gr