Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου, η ψίχα από τα αμύγδαλα που περισσεύει, μπορεί να έχει πάρα πολλές χρήσεις. Συνήθως εγώ τη χρησιμοποιώ για να παρασκευάσω κάποιο φυτικό τυράκι. Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω μια γρήγορη «τυροσαλάτα» και αναρωτιόμουν με τι να τη συνδυάσω. Τότε ακριβώς θυμήθηκα τις γλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο veganinathens.com/gr/el