Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΜία διαφορετική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Παμπόρης. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά Για τη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι περιπέτειες με το ραβέντι συνεχίζονται κι αυτή τη φορά είναι αλμυρές. Σκουμπρί στο τηγάνι με δενδρολίβανο και κάππαρη, και ψητό ραβέντι. Το ραβέντι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 - 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο ψάρι στη διατροφή μας Το ψάρι αποτελεί μια από τις πιο πλήρης και υγιεινές τροφές. Ιδανικό για δίαιτα, για ισορροπημένη διατροφή, για την καρδιά και τα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γούνα είναι ψάρι που έχει "ψηθεί" στον ήλιο, έχει χάσει τα υγρά της, και μετά ψήνεται στη σχάρα και σερβίρεται σαν ουζομεζές. Γίνεται με κολιό, σκουμπρί,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2--4 άτομα 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας αλάτι, πιπέρι βασιλικός 2 κουταλιές της σούαπας ελιές πράσινες καθαρισμένες 1 δαφνόφυλλο 2 κονσέρβες σκουμπρί 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2--4 άτομα 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας αλάτι, πιπέρι βασιλικός 1 δαφνόφυλλο 2 κονσέρβες σκουμπρί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 κουταλιές ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 200 γραμμάρια καπνιστό σκουμπρί ½ φλιτζάνι μαγιονέζα 1 μικρή ρίζα φινόκιο 500 γραμμάρια πατάτες 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΔείτε κι άλλες συνταγές στο bletsas.gr ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΡΕΓΓΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΜΠΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΜΠΛΕΤΣΑ
photo: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 200γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας Λάδι Αλατοπίπερο 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1κονσέρβα[...]
Πηγή: zannetcooks.com