Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η γούνα είναι ψάρι που έχει "ψηθεί" στον ήλιο, έχει χάσει τα υγρά της, και μετά ψήνεται στη σχάρα και σερβίρεται σαν ουζομεζές. Γίνεται με κολιό, σκουμπρί, παλαμίδα, ασπροσάφριδα, και είναι εξαιρετικά νόστιμο. Συνηθίζεται ιδιαίτερα στην Πάρο και στη Νάξο. Παρασκευή Πλένουμε τα ψάρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το athinorama.gr/umami
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy