Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι σας το συνιστώ ως πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο. Στο τηγάνι γίνεται πολύ γρήγορα και η γεύση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 500 γραμ. Mafaldine Barilla ή ταλιατέλες ή χυλοπίτες ή παπαρδέλες 2/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο 25 γραμ. βούτυρο λούρπακ 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό[...]
Πηγή: greekcook.gr