Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Όοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την φίλη μου την Αγγελικούλα , που το έφτιαξε πριν 2 χρόνια που είχα πρωτοδώσει την συνταγή, και έκτοτε το φτιάχνει συχνά, γιατί όπως μου είπε πολύ της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις προάλλες γυρνώντας ο καλός μου από το χωριό μου έφερε φρεσκότατες σουπιές! Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας, ένα φαγάκι φτιαγμένο με σουπιές είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!! Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα σε μια απίστευτη σκορδάτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι, όπως είπε προχθές η Ειρήνη, δίνοντάς μας την πολύ νόστιμη πρότασή της για σκουμπράκια ντοματοριγανάτα . Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κοκκινόψαρο δεν δίνει μόνο ωραία σούπα, αλλά γίνεται επίσης πολύ νόστιμο μαγειρεμένο στον φούρνο με λαχανικά. Απολαμβάνουμε έτσι ένα χορταστικό φαγάκι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, είναι το μυδοπίλαφο. Η πιο αγαπημένη μου συνταγή είναι αυτή της θείας μου, νομίζω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ελαφρύ και νοστιμότατο γεύμα είναι αυτό που μας δίνει το φιλέτο της γλώσσας ψημένο στο φούρνο. Αγοράζουμε κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας που να είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Όσοι αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις, θα την λατρέψουν! Αγαπημένος μεζές για ουζάκι ή μπυρίτσα τώρα που ανοίγει ο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι θα λέγατε για μια γαριδομακαρονάδα σούπερ γευστική; Μια τέτοια σας έχω σήμερα!! Πεντανόστιμη, είναι από τις αγαπημένες μας μακαρονάδες! Και καθόλου δύσκολη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ καλός μου φίλος Απόστολος , εδώ και κάτι χρόνια μου έμαθε έναν από τους νοστιμότερους τρόπους για να κάνουμε το χταποδάκι υπέροχο μεζέ!! Τα 5 πλοκάμια που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr