Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤί είναι αυτό το παιχνίδι; Είναι ένα παιχνίδι με 7 αναρτήσεις του blog σου και έναν χαρακτηρισμό τους. Ένα παιχνίδι λίγο χρονοβόρο που όμως είναι και μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr27/10/14 Crumble με νεκταρίνια και ρόδι. Δηλαδή μια πίτα με φρούτα, χωρίς βάση, αλλά με μια εξαιρετικά τραγανή επικάλυψη από αλεύρι και βούτυρο. Εγώ παρέλειψα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΧρόνος Εκτέλεσης: 80-90 λεπτά Υλικά για 12-15 μερίδες: 1 πακέτο φύλλα κρούστας 240 γρ. σπορέλαιο 200 γρ. χυμό πορτοκάλι Ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 σφηνάκι κονιάκ[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚάθε μέρα σχεδόν ψάχνω για νόστιμες και εύκολες συνταγές για γλυκά, αλλά δεν μου πήγαινε καν το μυαλό να φτιάξω κάτι με ψωμί του τοστ. Δεν είμαι ο Παρλιάρος,[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50-60 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά Υλικά 12-14 κομμάτια Για το φύλλο: 500 γρ. γιαούρτι 500 γρ. σπορέλαιο 1 κιλό φαρίνα 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com