μπουγατσα παρλιαρος | κεικ με φραουλες | γλασο σοκολατας με κακαο | παντεσπανι παρλιαρου | μπακαλιαροκροκετες | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | ντονατς παρλιαρου | καλαμαρια γεμιστα με ρυζι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Ζύμη για σπιτική πίτσα σε φούρνο Ooni |[...]

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που έβαλα στη ζωή μου τη σπιτική πίτσα με επαγγελματικού επιπέδου εξοπλισμό, χάρη στο φούρνο Karu 16 της Ooni και[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπαγγέτι Ναπολιτάνα με πλούσια σάλτσα τομάτας |[...]

Το «σπαγγέτι ναπολιτέν ή ναπολιτάνα» κόσμησε χιλιάδες καταλόγους εστιατορίων σ’ αυτή τη χώρα (και όχι μόνον) ως το πιο φτηνό πιάτο ζυμαρικών στον κατάλογο,[...]

Πηγή: caruso.gr
Εύκολη “καλοκαιρινή” τοματόσουπα στο[...]

Τίποτα δε κραυγάζει καλοκαιρινή διάθεση, όσο το κατακόκκινο χρώμα της τομάτας σε μια σούπα.  Κι αυτές τις μέρες μέσα στο καταχείμωνο, ομολογώ πως η ψυχή μου[...]

Πηγή: caruso.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
“Μεθυσμένο” κατσικάκι λεμονάτο, ριγανάτο |[...]

Το κατσικάκι είναι απ’ τα πιο εκλεκτά κρέατα στην Ελληνική μαγειρική παράδοση, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά αγνό κρέας, καθώς[...]

Πηγή: caruso.gr
Σαλάτα αβοκάντο με σπόρους, καρπούς &[...]

Μια πρωτότυπη, υγιεινή & εξαιρετικά νόστιμη, τραγανή σαλάτα, είναι μάλλον ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η χρονιά, μετά απ’ τις εθιμικές κραιπάλες των[...]

Πηγή: caruso.gr
Πατάτες γκρατέν αλά Hasselback | Caruso.gr

Ένα λιχουδιαστό γκρατέν με πατάτες δίνει πάντα εορταστικό τόνο ως συνοδευτικό σε ένα τραπέζι. Με πιο γνωστό κλασικό πιάτο το γκρατέν ντοφινουά  που συνδυάζει[...]

Πηγή: caruso.gr
Παπαρδέλες φούρνου με λεντινούλα, αρακά &[...]

Η λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]

Πηγή: caruso.gr
Πουρές γλυκοπατάτας, κολοκύθας & μήλου |[...]

Ο πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους στο πάνθεον της[...]

Πηγή: caruso.gr
Ένα χρόνο σπιτικές πίτσες, με Ooni | Caruso.gr

Πέρασε ένας χρόνος και κάτι από τότε που εισέβαλε η επαγγελματικού επιπέδου σπιτική πίτσα στη ζωή μου, χάρη στο φούρνο πίτσας Karu 16 της Ooni (προφέρεται[...]

Πηγή: caruso.gr
Μεζές με μανιτάρια λεντινούλα, ψητά στο φούρνο[...]

Η λεντινούλα (shiitake) είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι και στην Ελλάδα έχουμε τη τύχη να γίνεται παραγωγή τους στην Εύβοια απ’ τη γνωστή[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό |[...]

Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Έτσι[...]

Πηγή: caruso.gr
Στριφτή Σπανακοπρασόπιτα με φύλλο της Γιάννας |[...]

Όλοι λατρεύουν μια καλή σπανακόπιτα, αλλά αν είναι φτιαγμένη και με χειροποίητο τραγανό φύλλο, και η φάρσα της είναι γεμάτη αρωματικά και φέτα, τότε γεννιέται[...]

Πηγή: caruso.gr
Βελουτέ σούπα “κρέμα σκόρδου” | Caruso.gr

Η κρέμα σκόρδου (cream of garlic) είναι μια ασυνήθιστη βελουτέ σούπα με βαθιά, νοστιμιά και προφανείς εντάσεις, λόγω του βασικού της υλικού. Ενδείκνυται για[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινό με σάλτσα δαμάσκηνα, αλά Γαλλικά |[...]

Το χοιρινό με δαμάσκηνα , είναι κλασικό φαγητό της ελληνικής αστικής κουζίνας, με εορταστικό χαρακτήρα και συχνά σερβίρεται στις γιορτές σε τραπέζια με[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες | Caruso.gr

Το μοσχάρι μελιτζάνες είναι ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό και φθινοπωρινό ελληνικό πιάτο, με δεδομένο ότι η καλύτερες μελιτζάνες βγαίνουν τον Σεπτέμβρη. Το[...]

Πηγή: caruso.gr
Δροσερή σαλάτα αγγούρι με σουσάμια | Caruso.gr

Έχουμε συνηθίσει το αγγούρι σε ρόλο κομπάρσου σε πολλές σαλάτες και σπάνια το αντιμετωπίζουμε ως βασικό υλικό. Προσωπικά λατρεύω τη δροσερή, πράσινη γεύση και[...]

Πηγή: caruso.gr
Παπαλίνες Λέσβου: Σαρδέλες φρεσκοπαστωμένες |[...]

Οι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα  φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy