banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | τουρτα black forest βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Φρέσκα κουκιά λαδερά με αρακά και αρωματικά της[...]

Τα φρέσκια κουκιά που είδα καθαρισμένα στο μανάβικο της γειτονιάς μου μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα ομολογώ πως μου έφτιαξαν το κέφι σηματοδοτώντας πιο δυνατά κι’[...]

Πηγή: caruso.gr
Η πιο νόστιμη αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη στο[...]

Η αρνίσια συκωταριά με λαδορίγανη, είναι ίσως ο πιο κλασικός κρασομεζές του αυθεντικού παλιού οινομαγειρείου, με τα βαρέλια της ρετσίνας στην αίθουσα και με[...]

Πηγή: caruso.gr
Πληθωρικά σοκολατένια Brownies, η ιστορία και η[...]

Τα Brownies είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή όσων λατρεύουν την υγρή σοκολάτα που λιώνει λαχταριστά στο στόμα, ανάμεσα σε διακυμάνσεις σπογγοειδών[...]

Πηγή: caruso.gr
Αυθεντική Ιταλική συνταγή για σπαγγέτι με[...]

Ο συνδυασμός χταπόδι με μακαρόνια στην Ελλάδα είναι γκραν σουξέ ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπου έχει κυριαρχήσει η συνταγή με κοφτό μακαρονάκι, τόσο πολύ[...]

Πηγή: caruso.gr
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Κοτόπουλο φούρνου λεμονάτο με γλυκοπατάτα &[...]

Κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες, είναι το κλασικό ευκολάκι φαγητό που αρέσει σ’ όλους και θα το φτιάξουμε  σίγουρα δυο φορές στο μήνα. Αλλά εμείς[...]

Πηγή: caruso.gr
Ανοιξιάτικη πανακότα με κουλί φράουλας |[...]

Η  πανακότα (panna cotta = μαγειρεμένη κρέμα) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς αποτελεί μια κομψή & δροσερή κρεμώδη βάση για διαφορετικές γεύσεις που θα[...]

Πηγή: caruso.gr
Θυμωμένες πέννες αλ' αραμπιάτα, με γνήσιο[...]

Οι πέννες Αραμπιάτα, μοιάζουν να είναι το ιδανικό αντιστασιακό πιάτο της εποχής, καθώς το όνομα Arrabbiata σημαίνει «θυμωμένες» στα Ιταλικά, εκφράζοντας[...]

Πηγή: caruso.gr
Ένα υπέροχο χωριάτικο Ελληνικό κασουλέ[...]

To Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]

Πηγή: caruso.gr
Η πιό νόστιμη κρεατόσουπα γίνεται με οσομπούκο[...]

Χειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]

Πηγή: caruso.gr
Σπετζοφάι γλυκοπικάντικο: ο ιδανικός[...]

Το Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]

Πηγή: caruso.gr
Λαρδί: ξεχασμένο αλλά πολύτιμο διατροφικά και[...]

Το λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος σε πάρα πολλές χώρες[...]

Πηγή: caruso.gr
Η αυθεντική υπέροχη τάρτα με κρεμμύδια της[...]

Tarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]

Πηγή: caruso.gr
Λατρεμένη παραδοσιακή φασολάδα, το εθνικό μας[...]

Η φασολάδα είναι το εθνικό μας φαγητό ή τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν εμένα στο σχολείο, και έτσι θεωρώ ότι η πρώτη ανάρτηση της χρονιάς με την σχετική συνταγή,[...]

Πηγή: caruso.gr
Η αυθεντική Γαλλική πάπια πορτοκάλι με σάλτσα[...]

Η αυθεντική πάπια πορτοκάλι, ευρέως γνωστή ως canard al’ orange στη χώρα που γέννησε την συνταγή έχει μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Δεν έχει πορτοκάλι! Αντ’[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικο χοιρινό με πληθωρική σάλτσα[...]

Το χοιρινό είναι η κλασική επιλογή για ένα παραδοσιακό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνον. Πολύ δημοφιλές κρέας στο φούρνο με πολλές[...]

Πηγή: caruso.gr
Αρνίσια κότσια κρασάτα | Caruso.gr

Τα κότσια είναι απ’ τα πιο νόστιμα κομμάτια ενός αρνιού, μύες δουλεμένοι και γεμάτοι κολλαγόνο που με αργό μαγείρεμα μαλακώνουν, αποσπώνται απ’ το κόκκαλο με[...]

Πηγή: caruso.gr
Το πιο γρήγορο, εύκολο, νόστιμο & ζουμερό[...]

Η γαλοπούλα των Χριστουγέννων που μας κάθισε ως έθιμο μέσα από τις Χολιγουντιανές παραγωγές, στη πραγματικότητα είναι εντελώς Αμερικανιά. Άλλωστε  οι[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Επικοινωνία
';