banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | τουρτα black forest βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Κεφτεδάκια ΑΑΑ = Απλά, Αφράτα, Αρωματικά |[...]

Οι κεφτέδες είναι ανάμεσα στα 5 πιο αγαπημένα μου Ελληνικά φαγητά. Όσοι διαβάζουν το Caruso συστηματικά και από παλιά, θα θυμούνται μια συμμετοχική διαδικασία[...]

Πηγή: caruso.gr
Ντολμαδάκια αμπελόφυλλο με κιμά &[...]

Τα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]

Πηγή: caruso.gr
Γαρίδες και Σαρδέλες ψητές σε Aμπελόφυλλο |[...]

Σαρδέλες τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα ήθελα καιρό να φτιάξω, καθώς πάντα με γοήτευε αισθητικά ως μεζές όταν το έβλεπα σε Ελληνικά βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαν[...]

Πηγή: caruso.gr
Ριγκατόνι με Μανιτάρια Shiitake (λεντινούλα) |[...]

Τα μανιτάρια Shiitake, με το παιχνιδιάρικο όνομα λεντινούλα (Lentinula edodes),  είναι ο μεγάλος πρωτοεμφανιζόμενος πρωταγωνιστής αυτής της συνταγής. Γιατί[...]

Πηγή: caruso.gr
Άρθρο Δ. Παπαζυμούρη στην “Κ”: Η γαστρονομία,[...]

Στο φύλλο της “Καθημερινής της 8 Απριλίου 2023, παρουσιάστηκε το άρθρο μου για την γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης της χώρας που περιέχει την πρότασή μου για[...]

Πηγή: caruso.gr
Σούπα κολοκύθι βελουτέ με ένταση αρωμάτων |[...]

Η κολοκυθόσουπα της συνταγής είναι μια έμπνευση της στιγμής για μια νόστιμη και αρωματική, ανοιξιάτικη σούπα που να μεταφέρει στη γεύση και τον ουρανίσκο όλη[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρέσκες αγκινάρες με αρακά & μάραθο |[...]

Ελληνική άνοιξη χωρίς αγκινάρες και αρακά δεν υπάρχει! Είναι τα δυο πιο χαρακτηριστικά λαχανικά της εποχής και μαζί με τον άγριο μάραθο που βρίσκει τον τρόπο[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυδοπίλαφο με κάρι & πικάντικη γοητεία |[...]

Το μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]

Πηγή: caruso.gr
Χταπόδι στιφάδο σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας |[...]

Το χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη μελωμένη σάλτσα κρασιού που[...]

Πηγή: caruso.gr
Ανοιξιάτικο χοιρινό φρικασέ αυγολέμονο |[...]

Το φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό  που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]

Πηγή: caruso.gr
Λαχανάκια Βρυξελλών & μπέικον με αγιολί |[...]

Στη παρέα μας λατρεύουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών, εν αντιθέσει με πολλούς που δεν εκτιμούν τη γαστρονομική αξία της ελαφρά πικρής γεύσης. Την οποία εμείς[...]

Πηγή: caruso.gr
Αγιολί, η κομψή Μεσογειακή σάλτσα σκόρδου |[...]

Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά καθώς[...]

Πηγή: caruso.gr
Κουνουπίδι σούπα βελουτέ, με φουντούκια |[...]

Οι περισσότερες σούπες βελουτέ με κουνουπίδι που θα δείτε είναι σε γενικές γραμμές κατάλευκες ή ανοιχτό κρεμ-μπεζ χρώμα.  Γιατί η συνήθης πρακτική είναι να[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινό με ρεβίθια & απάκι στο φούρνο |[...]

Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. Η συνταγή όμως που σας παρουσιάζω δεν[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα |[...]

Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]

Πηγή: caruso.gr
Βελούδινη κοτόσουπα αυγολέμονο χωρίς ρύζι |[...]

Η κοτόσουπα αυγολέμονο είναι τοποθετημένη στο μυαλό των περισσότερων ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό θαλπωρής που μας κάνει καλό, ειδικά όταν είμαστε άρρωστοι.[...]

Πηγή: caruso.gr
Η αναπάντεχη τεχνική για την τέλεια πανσέτα |[...]

Η τέλεια καραμελωμένη πανσέτα όπου το λίπος έχει μειωθεί, χρυσίσει και είναι ελαφρά τραγανό, η σάρκα είναι καραμελωμένη απ’ έξω, αλλά παραμένει εσωτερικά[...]

Πηγή: caruso.gr
Η παντζαροσαλάτα των αντιθετικών εντάσεων |[...]

Η παντζαροσαλάτα είναι μια απ’ τις πιο γλυκές γευστικές αναμνήσεις που έχω απ’ τα τραπέζια της μάνας μου, όταν ήμουν έφηβος. Η μάνα μου σε γενικές γραμμές ενώ[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy