Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Comments are closed. Ο χαλβάς κατσαρόλας είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που μπορεί να πάρει πολλές τροποποιήσεις. Σήμερα τον έφτιαξα με πετιμέζι, καρύδια και[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Όταν έφτιαξα την Τάρτα Μπακλαβά, μου περίσσεψαν τέσσερα φύλλα, αλλά και άλλα μικρότερα κομματάκια. Συνήθως όταν περισσεύει φύλλο[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Αυτά τα μπέργκερ ή μπιφτέκια ρεβιθιών γίνονται με ρεβίθια που περίσσεψαν και με λίγα μπαχαρικά και πλιγούρι γίνεται ένα διαφορετικό[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Αυτήν την καταπληκτική Τούρτα Toblerone την έφτιαξα με παντεσπάνι και για τη γέμιση και διακόσμηση χρησιμοποίησα κρεμώδες τυρί και[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Το κρύο έπιασε απότομα και για τα καλά και μαζί με τον καιρό αλλάζει και η διατροφή μας με πιάτα πιο ζεστά και χειμερινά. Τα όσπρια που[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι’αυτή τη συνταγή, που μετά από πειραματισμούς κατέληξα ότι μ’αυτά τα υλικά είναι μια σως εξαιρετική, η οποία[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Η Φασολάδα με Λουκάνικο είναι μια νόστιμη και θρεπτική χειμωνιάτικη σούπα, ό,τι πρέπει για τις κρύες ημέρες που μας έρχονται. Παρόλο που[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Ο Μπακλαβάς είναι ένα πλούσιο γλυκό, που γίνεται με πολλές στρώσεις φύλλων ανάμεσα στα οποία μπαίνουν διάφοροι ξηροί καρποί και ποτίζεται[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Πριν μερικές μέρες είχα ένα τραπέζι με μια ηλικιωμένη καλεσμένη μου, που έκλεινε τα 85 της χρόνια και της έφτιαξα μια πρωτότυπη και[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Τον τελευταίο καιρό απουσιάζω από το blogging και την κοινωνική δικτύωση γιατί ήμουν ένοιωθα αρκετά κουρασμένη και εάν δεν ήταν για την[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Η κρίση θέλει καλοπέραση και έξυπνες ιδέες για να αξιοποιούμε τα πάντα που μας περισσεύουν. Το ψωμοτύρι ήταν παλιά μια από τις βασικές[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Το κρεπλάν είναι ένα γλυκό που έφτιαξα συνδυάζοντας τις κρέπες και το φλαν. Οι κρέπες ξέρουμε ότι είναι μια Γαλλική συνταγή και το Φλαν[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Η λέξη “μπραντς” (brunch) έχει μπει για καλά στη ζωή μας και την ακούμε παντού. Τί είναι λοιπόν αυτό το brunch; Η λέξη καθιερώθηκε από[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Το δημοψήφισμα τελείωσε χθες με ένα ηχηρό “ΟΧΙ”. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο αλλά πολλοί έσπευσαν στις υπεραγορές για να[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Η Silikomart, που ειδικεύεται με φόρμες σιλικόνης και φέτος μου έστειλε πριν λίγες μέρες ένα πακέτα να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Την περασμένη βδομάδα ήταν τα γενέθλια του άντρα μου και του έφτιαξα αυτό το κέικ. Αντί να χρησιμοποιήσω το συνηθισμένο παντεσπάνι που[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Οι μελιτζάνες είναι τώρα στην εποχή τους και σε συνδυασμό με τις πατάτες και τα τυριά γίνεται ένα φανταστικό καλοκαιρινό πιάτο. Το[...]
Πηγή: kopiaste.infoComments are closed. Καλωσορίσατε σε ένα εικονικό ταξίδι μέσω του World Culinary ABC που τυγχάνει σήμερα να είμαι η οικοδέσποινα. Σκοπός αυτού του εικονικού[...]
Πηγή: kopiaste.info