Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η εποχή της φράουλας – το χω ξαναπεί – είναι η καλύτερή μου! Γιατί μπορώ να ετοιμάσω ένα σωρό λιχουδιές με τις αγαπημένες φραουλίτσες. Λικέρ,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα mostaccioli είναι γλυκάκια από την Ιταλία, που φτιάχνονται την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι γνωστά κυρίως στην Νάπολη, αλλά φτιάχνονται και στο Abruzzo,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνήθως οι περισσότεροι από εμάς την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ετοιμάζουμε για την οικογένειά μας τα κλασσικά ελληνικά γλυκά.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΒρισκόμαστε στο Φθινόπωρο πλέον και λίγο πολύ όλοι μας έχουμε επιστρέψει στην συνηθισμένη μας ρουτίνα. Τα παιδιά στο σχολείο, εμείς στην δουλειά ή όσες δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι να πω τώρα για να σας περιγράψω την «γλύκα» και την νοστιμιά αυτής της τηγανιάς! Από τις πιο νόστιμες τηγανιές που έχω φτιάξει, και ξέρετε ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛικέρ framboises, απλά καταπληκτικό!!! Το λικέρ αυτό το έχουμε λατρέψει οικογενειακώς αλλά και όσοι φίλοι το έχουν δοκιμάσει. Το έχω φτιάξει δύο φορές ως τώρα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας αρέσουν τα μανιτάρια?? Σ’ εμάς πολύ!! Τα μαγειρεύω αλά κρεμ, τα βάζω στις μανιταρόπιτές μου, στις ομελέτες μου, τα προσθέτω σε ψητά λαχανικά αλλά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν λίγο καιρό, η φίλη μας η Ticiana, μας έστειλε ένα ωραίο γλυκάκι, πολύ αφράτο και αρωματικό. Το λέει "τούρτα του τρία". Η Ticiana, κατάγεται από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα φίλοι μας! Παρατεταμένες οι διακοπές μας φέτος, αλλά πιστέψτε μας ….. τις είχαμε ανάγκη! Είμαστε όμως όλες εδώ, για να συνεχίσουμε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr…. ή αλλιώς το παγωτό της τεμπέλας. Γιατί τόσο νόστιμο και τόσο τεμπέλικο παγωτό, δεν θα έχετε ξαναφτιάξει! Εγώ είμαι δηλωμένη τεμπέλα, αλλά εσείς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη η σημερινή μας συνταγή αλλά δεν υπολείπεται σε νοστιμιά. Φτιαγμένη από μαλακό μοσχαράκι σε λευκή σάλτσα. Επέλεξα να προσθέσω και μαύρες σταφίδες γιατί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτον γιο μου αρέσουν πολύ τα καυτερά και πικάντικα φαγάκια. Για χάρη του έφτιαξα μια πίτσα αρκετά «καυτερούτσικη», σε μεξικάνικο στυλ. Κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπορεί να μοιάζει με πίτα, αλλά δεν είναι. Είναι ένα πεντανόστιμο, αφράτο σουφλέ με πολύχρωμες πιπερίτσες, Φιλαδέλφεια, μανιτάρια και κίτρινα γλυκά τυριά. Σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολο το σημερινό μας μεζεδάκι, είναι νομίζω από αυτά που αν τα δοκιμάσει κανείς μια φορά θα θέλει να τα τρώει συνέχεια! Για όποια καθημερινή αλλά και για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο γλυκό που σερβίρισα στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι φέτος, ήταν μια εντυπωσιακή, δροσερή τούρτα σοκολάτα στολισμένη με ανανά, φράουλες και μπισκότα oreo.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚάποιες φορές, θέλοντας να ξεφύγω από τα συνηθισμένα συνοδευτικά για τα κρεατικά μας, ετοιμάζω κάτι διαφορετικό που τελικά καταλήγουμε να το καθιερώσουμε. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι το γλυκό που θα σερβίρω φέτος στο πασχαλινό τραπέζι. Αφορμή για να το φτιάξω την πρώτη φορά, ήταν μια κρέμα ζαχαροπλαστικής πραλίνα που ανακάλυψα στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι. Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της. Έχει ελάχιστα κόκαλα, δεν έχει λέπια και η συνοχή του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr