γλυκια κολοκυθοπιτα της γιαγιας | βασιλοπιτα με γλασο σοκολατας | πως φτιαχνετε η μπομποτα | γαριδες στο φουρνο αργυρω | κεικ κατσαρολας τασουλα | τζηζ κεικ αργυρω.gr | γεμιση για χοιρινο ρολο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

BLANCMANGE (ΜΠΛΑΝ ΜΑΝΖΕ)

Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. Μεταφέρουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
SOUFFLÉ AU CHOCOLAT (ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κόβουμε το αντικολλητικό χαρτί σε λωρίδες, στο ύψος της φόρμας που θα χρησιμοποιήσουμε. Κόβουμε και τετράγωνα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
COULIS (ΣΑΛΤΣΑ) ΦΡΑΟΥΛΑΣ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Βράζουμε το νερό μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις βράσει το αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε τις φράουλες στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ

Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
FINANCIERS – ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΪΚ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε στα στερεά[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
BROWNIES

Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ενσωματώνουμε τη λιωμένη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Χτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους.  Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΙΟΥΝΕΦΕ

Για το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ

Τοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Αλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σπάμε τα μπισκότα και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα. Όταν το βούτυρο ζεσταθεί καλά, το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο σε κομμάτια, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΨΗΤΟ CHEESECAKE ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Για το παντεσπάνι χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε αντικολλητικό χαρτί και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

Πλένουμε και καθαρίζουμε 2 κιλά φράουλες. Ψιλοκόβουμε το 1 κιλό και το άλλο το πολτοποιούμε σε μπλέντερ. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μία[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ COTTAGE CHEESE

Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Βάζουμε τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό και την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy