Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα σκόνη 6 φύλλα ζελατίνης Για την κρέμα βαβαρουάζ 500[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια ελαφριά, πρωτότυπη και πανέμορφη τούρτα ζελέ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Συνταγές Light Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grΣπιτικά ζελεδάκια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 36 περίπου καραμέλες 8 μήλα 225 ml νερό 340 γρ. ζάχαρη 1 λεμόνι το χυμό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 160 γρ. πάπια από παστράμι (αλλαντικό), κομμένη σε λεπτές φέτες, 2 συκώτια πάπιας (foie gras), αλάτι, πιπέρι, 20 γρ. κρασί Port, 4 κρουτόν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕάν τρώτε λαχανικά και φρούτα τότε σίγουρα σας περισσεύουν αρκετές φλούδες που αντί να τις πετάξετε μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σε διάφορες χρήσεις βοηθώντας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr2 κουτιά ζελέ (της προτίμησης σας) 2 κουτιά μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη 1/2 λίτρο χυμό μήλου 1 κ.σ. γλυκόζη Οδηγίες Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλή σας μέρα! Πριν μερικές μέρες έφτιαξα μια γρήγορη μαρμελάδα με πηκτίνη. Μια μαρμελάδα που διατηρεί όλο το άρωμα του φρούτου γιατί η αυξημένη πηκτίνη τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Πριν μερικές μέρες έφτιαξα μια γρήγορη μαρμελάδα με πηκτίνη. Μια μαρμελάδα που διατηρεί όλο το άρωμα του φρούτου γιατί η αυξημένη πηκτίνη τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την βάση (αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι τη βάση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ζύμη της γαλλικής τάρτας μήλου) 200 γρμ μπισκότα digestive ή ότι άλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr