Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα σκόνη 6 φύλλα ζελατίνης Για την κρέμα βαβαρουάζ 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 100 γρ. ζάχαρη 8 γρ. κανέλα 50 γρ. μέλι 500 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 4 φύλλα ζελατίνη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook