Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1/2 κιλό ρεβύθια 4 σκελίδες σκόρδο χυμο λεμονιού 3 κουταλιές ταχίνη αλάτι πιπέρι πάπρικα λίγο ελαιόλαδο νερό όσο χρειαστει Βάζετε τα ρεβύθια σε νερό από το βράδυ να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνετε στο μπλέντερ προσθέτετε το [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr