Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Στην Ελλάδα λεν πως την ποιότητα μιας ταβέρνας καταλάβεις την, όι τόσο που το κρέας, όσο που τους κολοκυθοκεφτέδες της. Είχα το λοιπόν καημό να κάμω καλούς κολοκυθοκεφτέδες. Εδοκίμασα ακόμα μια φορά παλιά τζιαι δεν ήταν άσιημα. Βελτιώνουμαι σιγά σιγά. Ιδού η δοσολογία της συνταγής που ακολούθη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο istomageiremata.blogspot.gr