Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Αν χρησιμοποιήσουμε μπακαλιάρο παστό, πρέπει να τον βάλουμε σε νερό για τουλάχιστον ένα βράδυ, φροντίζοντας να αλλάξουμε το νερό 3-4 φορές. Γίνεται όμως και με φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο σε φέτες. Αλατίζουμε τον μπακαλιάρο (όχι τον παστό) και τον βουτάμε στο κουρκούτι ( δεί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο teleialysh.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- πατάτα
- ψωμί
- παντζάρι
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι
- VeganΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το teleialysh.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- πατάτα
- ψωμί
- παντζάρι
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy