Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αφράτο ελαστικό παντεσπάνι, σαν σφουγγάρι. Ιδανικό για τούρτες, ρολά, και διάφορα γλυκά. Σιροπιάζεται εύκολα, δεν λασπώνει, και απορροφά εντελώς, και γρήγορα το σιρόπι. Υλικά για δυο λεπτές φέτες σε ταψί 25x33 εκ, ή 26 εκ. στρογγυλό: 100 γρμ. ασπράδι αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου 110 γ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr