Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά ή τις σούπες μας. Χωρίς να απαγορεύεται να το φάμε σκέτο, με καλή φέτα και ντομάτα κομμένη στα τέσσερα με χοντρο αλάτι. Ψωμί ψητό [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr