Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Υλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την περνάτε γρήγορα από κρύον νερό κι απ' τις δυο πλευρές και στη συνέχεια την αλευρώνετε καλά. Τινάζετε ελαφρά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- γραβιέρα
- αλεύρι
- τυρί
- κεφαλογραβιέρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- γραβιέρα
- αλεύρι
- τυρί
- κεφαλογραβιέρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy