Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Ουζομεζές από το Πλωμάρι της Μυτιλήνης! Υλικά και Εκτέλεση Αδειάζω τις ντομάτες, Πολτοποιώ το χταπόδι να γίνει κιμάς, τον σοτάρω ελαφρά; με κρεμμύδι ξερό, και το κάνω σύβραση (γέμιση) με: 1 φλιτζάνι λάδι 1 φλυτζ. ρύζι (αναλογία 2 ποτήρια χταπόδι-1 ρύζι) την ψίχα της ντομάτας 2 κουτα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr
Υλικα Συνταγης
- κανέλα
- ζάχαρη
- ντομάτα
- κρεμμύδι
- λάδι
- πατάτα
- κιμάς
- ρύζι
- ελιές
- άνηθο
- ούζο
- ψίχα
- χταπόδι
- κάστανα
- κουκουνάρι
- κυδώνι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι
- VeganΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekmasa.gr
Υλικα Συνταγης
- κανέλα
- ζάχαρη
- ντομάτα
- κρεμμύδι
- λάδι
- πατάτα
- κιμάς
- ρύζι
- ελιές
- άνηθο
- ούζο
- ψίχα
- χταπόδι
- κάστανα
- κουκουνάρι
- κυδώνι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy