banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | τουρτα black forest βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσα τυριου

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 300 γρ. γάλα
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 75 γρ. κίτρινο τυρί
  • 1 κ.σ. παρμεζάνα
  • λίγο μοσχοκάρυδο (στη μύτη του κουταλιού)
Εκτέλεση:

Βράζουμε το γάλα με το δαφνόφυλλο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Σε άλλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το αλεύρι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε, ανακατεύοντας συνεχώς, το γάλα, το κίτρινο τυρί, την παρμεζάνα και το μοσχοκάρυδο.

Ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατευτούμε μέχρι να γίνει λεία η σάλτσα.

Συνοδεύεται ιδανικά με ζυμαρικά, ρύζι, βραστές πατάτες, κρέας ψητό και κοτόπουλο.

Καλή επιτυχία & καλή όρεξη!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • πατάτα
  • τυρί
  • γάλα
  • μοσχοκάρυδα
  • κοτοπουλο
  • βραστά
  • παρμεζάνα
  • ρύζι
  • δάφνες
  • δαφνόφυλλα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • πατάτα
  • τυρί
  • γάλα
  • μοσχοκάρυδα
  • κοτοπουλο
  • βραστά
  • παρμεζάνα
  • ρύζι
  • δάφνες
  • δαφνόφυλλα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία