γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | τουρτα black forest βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδοτυρι Μυτιληνης

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες


Τα βασικά χαρακτηριστικά του Λαδοτυριού είναι :

  • διατηρείται σε ελαιόλαδο (από εκεί έχει πάρει και το όνομά του)
  • Έχει δριμεία και αλμυρή γεύση και σκληρή υφή και καταναλώνεται ως επιτραπέζιο
  • Η μέση σύστασή του είναι: υγρασία 33,6%, λίπος 31,6%, πρωτεΐνες 27%, αλάτι 2,7% και pH 5,3


Τις πληροφορίες για το λαδοτύρι τις πήραμε από μια παρουσίαση των ελληνικών τυριών από το Εργαστήριο Πολυμέσων των ΤΕΙ Αθήνας.
Πατήστε εδώ αν θέλετε να δείτε πληροφορίες και για άλλα ελληνικά παραδοσιακά τυριά με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΕ).

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • λίπος
  • λαδοτύρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • λίπος
  • λαδοτύρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία