μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | μπλακ φορεστ βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τορτελινια με τονο και μελιτζανες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 200γρ. τορτελίνια
  • 400γρ. τομάτα
  • 4κ. γλυκού λάδι
  • 2 μελιτζάνες
  • 250γρ. τόνο σε νερό
  • 2κ.γλυκού κάπαρη
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 1 κύβο λαχανικών
  • ρίγανη


Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι ανακατεύοντας συνέχεια.
  • Προσθέτουμε τις μελιτζάνες κομμένες σε κύβους, τον κύβο και ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο νερό για να μην είναι στεγνό το μίγμα
  • Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με τον τόνο, τον οποίο έχουμε κόψει επίσης σε μικρά κομμάτια, την κάπαρη και λίγη ρίγανη.
  • Αφήνουμε την σάλτσα στη φωτιά μέχρι να ψηθούν όλα τα υλικά.
  • Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.


Σερβίρουμε με 4 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)

Καλή όρεξη!!!!!!!!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • μελιτζάνα
  • ρίγανη
  • παρμεζάνα
  • κάπαρη
  • λάχανο
  • τορτελίνια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • μελιτζάνα
  • ρίγανη
  • παρμεζάνα
  • κάπαρη
  • λάχανο
  • τορτελίνια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία