Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Μια καταπληκτική μαγιονέζα, από την οποία κανείς δε θα καταλάβει ότι λείπει το αυγό. Ελαφριά, πεντανόστιμη και πανεύκολη! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΑν την επόμενη μέρα είστε καλεσμένοι σε τραπέζι με ψάρι βάλτε την σε βαζάκια τα οποία στολίζουμε με κορδέλες. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια 3μιση κούπες Υλικά ------ 2 & 1/4 κούπες ηλιέλαιο 1 κούπα γάλα σόγιας 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου (maple syrup) 3/4 κουταλιού του γλυκού[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΚαι για νηστεία.... Νομίζω η συνταγή προέρχεται από το σιωπηλό πλέον Hungry For Life...μπλογκ σημείο αναφοράς για τους πρώτους food bloggers, το οποίο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο) Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού Ξύδι 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΧρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 340 γρ. γάλα εβαπορέ 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας ξύδι 2 κουταλιές της σούπας χυμός[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: Για 2-4 άτομα 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου 3/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι 2 - 2 1/2 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού 1/2 κουταλάκι του[...]
Πηγή: sidagi.gr1 ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ 1 ποτήρι του κρασιού αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο 1 ποτήρι του λικέρ χυμό λεμονιού 1 κ. σ. μουστάρδα λίγο αλάτι Ανακατεύουμε όλα[...]
Πηγή: cooktherapy.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 πατάτα καλά βρασμένη 100gr αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο 1 κρόκο[...]
* για να ξέρετε τι τρώτε Εκτός από τις ιδέες που θα βρείτε εδώ για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά σας, μια ακόμα πολύ νόστιμη ιδέα είναι ένα dip αβγού στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr