Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία Marcona) Παρασκεύη: Ρίχνουμε το ξίδι και την αγαύη στο μπλέντερ και πολτοποιούμε σε υψηλή ταχύτητα για 20 δευτερόλεπτα ή μ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gelastazwakia.blogspot.gr