Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
100γρ. φέτα 1 φύλλο κρούστας 40γρ. σουσάμι 50γρ. μέλι 15γρ. ούζο βιολογικό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και βάζουμε στη μέση τη φέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φύλλα κρούστας 4 κομμάτια φέτα (100 γρ. το καθένα) 20 ml νερό 20 ml ούζο 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 10 γρ. σουσάμι 20 ml ελαιόλαδο Τοποθετώ τα κομμάτια της[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φύλλα κρούστας 4 κομμάτια φέτα (100 γρ. το καθένα) 20 ml νερό 20 ml ούζο 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 10 γρ. σουσάμι 20 ml ελαιόλαδο Τοποθετώ τα κομμάτια της[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100γρ. φέτα 1 φύλλο κρούστας 40γρ. σουσάμι 50γρ. μέλι 15γρ. ούζο βιολογικό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και βάζουμε στη μέση τη φέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 300 γρ. τυρί φέτα 200 γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά πράσινη 2 μικρές ντομάτες Ελαιόλαδο Ρίγανη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook150 γρ. τυρί σκληρή φέτα Λίγο αλεύρι 1/4 κούπας λάδι Λίγη ρίγανη Ρίχνετε το λάδι στο σαγανάκι (σκεύος) και το βάζετε στη φωτιά. Περνάτε το τυρί από το νερό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κομμάτι φέτα σκληρή 200 γρ. Αλεύρι για το πανάρισμα 2 αυγά 100 γρ. σουσάμι 50 γρ φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο ΚΑΛΑΘΕΡΗ Σγουρή κόκκινησαλάτα FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cook