Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Υλικά 2 αβγά 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φετούλες 1 τομάτα ψιλοκομμένη 2 χουφτίτσες τριμμένη γραβιέρα Κρήτης ή Αμφιλοχίας 2 σταγόνες ταμπάσκο [...]
Πηγή: greekcook.gr2-3 αυγά 1 μανιτάρι κομμένο σε φέτες 1 κούπα σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλημέρα!!! Αυτή την ομορφιά (και νοστιμιά εννοείται, το έκανα και σε μεγάλη ομελέτα φούρνου) την "τσίμπησα" στο ατιμούλικο το pinterest και πολύ με ξεσήκωσε,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 50 ml φρέσκο γάλα 200 γρ. φέτα, χοντροτριμμένη 100 γρ. ανθότυρο, τριμμένο 400 γρ. μανιτάρια λευκά, σκουπισμένα με μια[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, σε μέτρια κομμάτια 8 φρέσκα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά τα φύλλα από 1/3 μάτσο άνιθο, ψιλοκομμένα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά: 8 αυγά 1/2 κούπα γάλα 150 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε χονδρό τρίφτη 80 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 3 αυγά 3 μανιτάρια 1 πιπεριά 4 τοματίνια cherry 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 φέτα κασέρι 1 φέτα γαλοπούλα 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι Λίγο φρέσκο γάλα Πριν[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ όρος ομελέτα προέρχεται από τη γαλλική λέξη omelette, η οποία χρησιμοποιείται από τα μέσα του 16ου αιώνα. Η ομελέτα είναι ένα αγαπημένο, ελαφρύ φαγητό τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 αυγά 500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια 1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κουταλιές ελαιόλαδο Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 4 αβγά 5 γραμμ. Βούτυρο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 20 γραμμ. Μανιτάρια 20 γραμμ. Κεφαλογραβιέρα 4 φέτες γαλόπουλα Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 4 αυγά 300 γραμμάρια πατάτες 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κουταλιές ελαιόλαδο Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι Πιπέρι 500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια 1 1/2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα Για την ομελέτα 4 αυγά 300 γραμμάρια πατάτες 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κουταλιές ελαιόλαδο Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι Πιπέρι Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα φαγάκι απλούστατο αλλά νόστιμο και αγαπημένο, με αφορμή υπέροχα μανιταράκια εκ Κρήτης! Τα υλικά και οι ποσότητες εννοείται πως είναι ανάλογα με το γούστο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ ομελέτα με μανιτάρια είναι ιδιαίτερη και γευστικότατη. Γρήγορη και εύκολη και είναι ένα πλήρες γεύμα. Τα υλικά για την ομελέτα: 5 αυγά χτυπημένα 250 γρ,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑγαπώ πολύ τις ομελέτες και το βρίσκω εύκολη καλοκαιρινή λύση. Συγχρόνως λατρεύω τα μανιτάρια οπότε χθες που έμεινα μόνη στο σπίτι και δεν ήθελα κάτι δύσκολο[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά για 1 ομελέτα 1 κουταλιά βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες) 1 μικρή σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι (ψιλοτριμμένο)[...]
Πηγή: e-syntages.gr200 γρ. μανιτάρια 4 αυγά 2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας 1 μικρό κρεμμύδι 3 πιπεριές κονσέρβας 1 σκελίδα σκόρδου 1 λεμόνι 1 φέτα ψίχα ψωμιού πιπέρι 50 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. μανιτάρια λευκά, σκουπισμένα με νοτισμένο πανί και κομμένα σε λεπτές φέτες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 1 καρότο, προτιμότερο βιολογικό, τριμμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr