Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Δροσέρο,ελαφρύ,εντυπωσιακό και πολυ γρήγορο γλυκάκι! Υλικά 250ml κρεμα γαλακτος(εγω εβαλα λαιτ αλλά μπορειτε και φυτικη) 500ml φρεσκο γαλα(εβαλα λαιτ πρασινο)[...]
Πηγή: greekmasa.grΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠανακότα, μία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : philenews.com Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 1 φακελάκι (3[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣοκολατένια πανακότα φτιαγμένη με μαύρη σοκολάτα και λουσμένη με υπέροχη σάλτσα φρούτων του δάσους. Δυνατοί γλυκόξινοι τόνοι επάνω σε μια απαλή, βελούδινη αλλά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΛευκή κι ελαφριά κρέμα πανακότα, με γάλα καρύδας, βανίλια και σάλτσα λωτού. Οι γεύσεις ισορροπούν και συνδυάζονται μεταξύ τους για να μας επιτρέψουν να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esH Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για την πανακότα 4 φύλλα ζελατίνης 150 ml γάλα πλήρες 150 ml κρέμα γάλακτος 120 γραμμάρια λιωμένη σοκολάτα λευκή Για το σιρόπι 150[...]
Πηγή: sidagi.grΔροσερός γλυκός πειρασμός! Τι χρειαζόμαστε: 200 ml γάλα 800 ml κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης Βανίλια ½ κούπα ζάχαρη Για τη σως φράουλας: Χυμό μισού λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 ml φρέσκο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος 3 φύλλα ζελατίνης 70 gr άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη 1 βανίλια Βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος μαζί σε ένα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.gr200 γρ. γάλα 70 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια 300 γρ. κρέμα γάλακτος Μουσκεύουμε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια γάλα 50 γραμμάρια ζάχαρη 10 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια φυσική (χρειαζόμαστε τα σποράκια) Για τη γεύση μόκα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια την πανακότα 600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 50 γρ. ζάχαρη 10 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια φυσική (τα σποράκια) Για την κρέμα πραλίνα 350 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τη γεύση αυτού του γλυκού, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν το φτιάξετε θα χάσετε!!! Σας δίνω τις αναλογίες που[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr200 γρ. Κρέμα γάλακτος 300 γρ. Γάλα 100 γρ. Ζάχαρη 3 ζελατίνες 100 γρ. σιρόπι σοκολάτας 1 βανίλια Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά -100 γρμ. γάλα -200 γρμ. γιαούρτι -175 γρμ. ξινόγαλο -30 γρμ άχνη ζάχαρη -3 φύλλα ζελατίνη -1 βανίλια Εκτέλεση Σε μια[...]
Πηγή: angelascook.eu/spoon