Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Δροσερός γλυκός πειρασμός! Τι χρειαζόμαστε: 200 ml γάλα 800 ml κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης Βανίλια ½ κούπα ζάχαρη Για τη σως φράουλας: Χυμό μισού λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη πανακότα σερβιρισμένη σε ποτήρι 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ Classic με 10% λιπαρά 130 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook28 Μαΐου 2017 Η vegan πανακότα είναι ένα από τα πιο εύκολα, γευστικά και δροσερά γλυκάκια που μπορούμε να φτιάξουμε. Τα μυστικά της δεν είναι πολλά άλλωστε,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΧρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Ψύξης: 2-3 ώρες Υλικά για 6 μερίδες: 400 ml γάλα 7 φύλλα ζελατίνης 600 ml κρέμα γάλακτος 60 γρ. ζάχαρη 1 στικ βανίλιας[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά: Πανακότα 2 κουτιά κρέμα γάλακτος των 200 γραμ. 200 γραμ. γάλα 3 κουτ.σούπας. ζάχαρη λευκή 1 βανίλια άρωμα 4 φύλλα ζελατίνες Σιρόπι σοκολάτας 1 1/2 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ «καθιερωμένη» γιορτή των ερωτευμένων προτείνει κάθε χρόνο τις δικές της γεύσεις, παρότι σκέφτομαι ότι όλες οι μέρες είναι ιδανικές για να εκφράζουμε τον[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά: Πανακότα 2 κουτιά κρέμα γάλακτος των 200 γραμ. 200 γραμ. γάλα 3 κουτ.σούπας. ζάχαρη λευκή 1 βανίλια άρωμα 4 φύλλα ζελατίνες Σιρόπι σοκολάτας 1 1/2 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠανακότα με άρωμα μαστίχας Χίου Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα φρέσκο 6 κρύσταλλοι μαστίχας Χίου 60 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνης φρέσκα φρούτα και[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξετε ένα γευστικό και απόλυτα διαιτητικό επιδόρπιο , χωρίς καν τη χρήση λιπαρής ύλης. Υλικά 1 λίτρο γάλα χαμηλών[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΔεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τη γεύση αυτού του γλυκού, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν το φτιάξετε θα χάσετε!!! Σας δίνω τις αναλογίες που[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠερασε ενας χρονος απο τη δημιουργια αυτου του blog,εχουμε τα πρωτα μας γενεθλια! Ευχαριστω πολυ ολους τους επισκεπτες και ολα τα μελη του Come to cook για την[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 250 γραμ. γάλα ή γάλα καρύδας 50 γραμ κονιάκ ή λικέρ 2 βανίλιες 120 γραμ. ζάχαρη 6 φύλλα ζελατίνη των 15 γραμ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grH Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html200 γρ. γάλα 70 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια 300 γρ. κρέμα γάλακτος Μουσκεύουμε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια την πανακότα 600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 50 γρ. ζάχαρη 10 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια φυσική (τα σποράκια) Για την κρέμα πραλίνα 350 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΘα το φτιάχνετε συχνά !!! Υλικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 500 γρ. γάλα πλήρες 120 γρ. ζάχαρη 4 γρ. κρύσταλλοι μαστίχας 15 γρ. ζελατίνη, σε φύλλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr