Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.Βάζουμε τα φιλέτα σε πυρέξ αλειμμένο με λάδι και λαδώνουμε και τις επιφάνειές τους.Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον μαϊντανό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά : 2 κουταλάκια σπόρους κόλιανδρου 1 κουταλάκι αλάτι 2 φιλέτα μπακαλιάρου ξύδι από άσπρο σταφύλι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς[...]
Πηγή: yumyum.grΣυστατικά 800γρ.μπακαλιάρος Αλατοπίπερο Λάδι Βούτυρο 200γρ.κριθαράκι χονδρό Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού 4κ.σ. βασιλικός ψιλ/νος 1 κύβος λαχανικών [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικα 5 φιλετα μπακαλιαρου (κατεψυγμενα) 5-6 μικρες πατατες κομμενες κυδωνατες 2 καροτα κομμενα ροδελες 2 ντοματες κομμενες ροδελες 2 ντοματες τριμμενες στον[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΈχω την εντύπωση ότι η μεγαλύτερη «αποθήκη» αναμνήσεων από την παιδική ηλικία είναι συνδεδεμένη με το φαγητό. Δεν είναι και πολύ παράξενο βέβαια, αν[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά 2 μικρά φιλέτα μπακαλιάρου ή 1 μεγάλο ξαλμυρισμένο κομμένο σε 6 μερίδες 7 μεγάλες φρέσκες ντομάτες ώριμες, αλλά σφιχτές 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 κιλό[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 22/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος πλακί με κρεμμύδια, ντομάτες και σταφίδες Μια παραδοσιακή συνταγή (από εδώ)[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Ενα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζεται πολύ στα χωριά μας ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 κιλό σέσκουλα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά : 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κονσέρβες τοματάκι 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: yumyum.gr4 φιλέτα μπακαλιάρου (όχι παστός) ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα φιλέτα αλάτι στη σχάρα του φούρνου Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που βαρέθηκαν, ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά . Γίνεται νοστιμότατο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά για 2 μερίδες 1 κομμάτι μπακαλιάρο χοντρό αλάτι κάπαρη μαιντανό χυμό λεμονιού πιπέρι-αλάτι 1 κρεμμυδάκι λαδόκολλα Εκτέλεση Ξεπαγώνουμε το ψάρι.το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: Ένα φύλλο μπακαλιάρο παστό 4 κρεμμύδια ξερά 4 κρεμμύδια φρέσκα 4 μεγάλες πατάτες 4 μανιτάρια –αγαρικά ( ασπρομανίταρα του εμπορίου) 2 ώριμες[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μπακαλιάρος 500 γρ. παστός ή κατεψυγμένος Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ ψιλοκομμένα Πατάτες 500 γρ Ντομάτες 4 τεμ ξεφλουδισμένες, οι μισές ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει στο σπίτι, αυτή είναι μια ωραία ιδέα να γίνει[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά Ντοματίνια τσέρι 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος 5 φιλέτα Αρακάς 1 κιλό Σκόρδο 3 σκελίδες Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κύβος από ζωμό[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυστατικά 2φύλλα μπακαλιάρου κομμένα σε μικρότερα κομμάτια Λάδι Αλατοπίπερο 300γρ.γιαούρτι 1κ.σ.πάπρικα 2κ.σ.σόγια σος 2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2κ.σ.μουστάρδα[...]
Πηγή: zannetcooks.com