Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά μπακαλιάρος παστός: 6 φιλέτα (ουρές) ολόκληρα αλεύρι: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα: 150ml σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγό: 1 χτυπημένο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Ειδικά ο υγράλατος, που μας έρχεται από τις βόρειες θάλασσες και τους ωκεανούς. Ο εξερευνητής Τζων Κάμποτ το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μπακαλιάρος υπήρξε το ψάρι των φτωχών, ειδικά σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Εκτός από τη χαμηλή τιμή του, βασικό ρόλο στη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιάτο αυτό μας έρχεται από την μεγάλη χώρα των Βάσκων Το πιλ-πιλ αναφέρεται στην ήπια «βράση» του μπακαλιάρου μέσα στο ελαιόλαδο, που οδηγεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 2 φιλέτα μπακαλιάρου 100 γραμ. αλεύρι 100 γραμ. corn flour 250 ml μπύρα λίγο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο σπορέλαιο Αφού ξαλμυρίσουμε τα φιλέτα με τον γνωστό[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΚαι των Βαΐων τρώμε ψάρι! Τον παστό μπακαλιάρο στην Κρήτη τον αγαπούμε πάρα πολύ. Ειδικά στην ενδοχώρα που σε παλιότερες εποχές η πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι ήταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι Ο τρόπος παρασκευής είναι πολύ απλός, όμως το πιο βασικό είναι το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου. Χρειάζονται τουλάχιστον 24[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου(200γρ. το καθένα) 2 κρεμμύδια 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 200 γρ. πράσινες πιπεριές 600 γρ. κολοκυθάκια 1/2 λίτρο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις την κυρία που ετοιμάζει αυτή τη λαχταριστή συνταγή; Για φαντάσου τη μπλε, με αστραφτερές φακίδες! Η Zoe είναι η[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου (200 γρ. το καθένα) 3 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσινες πιπεριές 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 4-5 μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr