Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μπακαλιάρος με κουρκούτι ολόκληρος ή σε μπιφτεκάκια. Ότι πρέπει για παιδάκια μια και δεν έχει κοκαλάκια. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλη και χοντρή φέτα μπακαλιάρου[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φύλλο μπακαλιάρου (παστού με το κόκαλο, κομμένο σε μερίδες και ξαρμυρισμένο για 48 ώρες σε λεκάνη με νερό καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ίσως ο πιο αγαπημένος και απλός τρόπος μαγειρέματος αυτού του παραδοσιακού-με την μεγάλη διατροφική αξία-νηστίσιμου[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1 μεγάλη και χοντρή φέτα μπακαλιάρου κουρκούτι ¾ φλ τσαγιού μπύρα 2 κουτ γλυκού λάδι 1 κουτ γλυκού αλάτι 1 αυγό 1 κρόκο αυγού 1 ½ φλ τσαγιού[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΠεριγραφή Μπακαλιάρος με κουρκούτι ολόκληρος ή σε μπιφτεκάκια. Ότι πρέπει για παιδάκια μια και δεν έχει κοκαλάκια. Υλικά: 1 μεγάλη και χοντρή φέτα μπακαλιάρου[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΆΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΌΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΎΤΙ !!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ...ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΊΤΕΣ .Και βάλτε από πάνω μέλι !!!! ΚΑΙ ΤΡΌΠΟΣ ΤΗΓΑΝΊΣΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΆ 500 ml νερό, σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ Τηγανητός μπακαλιάρος με το συγκεκριμένο κουρκούτι μπύρας, γίνεται τραγανός και παίρνει ένα φανταστικό χρυσοκίτρινο χρώμα. Συνοδεύστε τον με σκορδαλιά και[...]
Πηγή: omanoclock.grΓια τον μπακαλιάρο 2 κιλά μπακαλιάρο υγράλατο φιλέτο 200 γρ. αλεύρι σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Για το κουρκούτι 0.5 λίτρο νερό χλιαρό 1 μικρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Χρόνια πολλά σε όλους εορτάζοντες και μη. Χρόνια πολλά και για την εθνική μας επέτειο. Ο πατροπαράδοτος πλέον μπακαλιάρος είναι στο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑπλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜου αρέσει ο μπακαλιάρος! Ο όμορφα τηγανισμένος μπακαλιάρος, με τραγανή εξωτερική κρούστα και από μέσα αφράτος, ζουμερός και μαλακός! Έναν τέτοιο θα σας[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΤο πιάτο αυτό μας έρχεται από την μεγάλη χώρα των Βάσκων Το πιλ-πιλ αναφέρεται στην ήπια «βράση» του μπακαλιάρου μέσα στο ελαιόλαδο, που οδηγεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι των Βαΐων τρώμε ψάρι! Τον παστό μπακαλιάρο στην Κρήτη τον αγαπούμε πάρα πολύ. Ειδικά στην ενδοχώρα που σε παλιότερες εποχές η πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι ήταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο 1 ποτήρι μπύρα 1 ποτήρι αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: cooklos.gr2 κομμάτια 150 γραμάρια το κάθε ένα μπακαλιάρο αλμυρό το χοντρό μέρος του φιλέτου 7 -10 σκελίδες σκόρδου 2 κόκκινες πιππεριές τσίλι ελαιόλαδο Αγοράζουμε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑπό μικρή θυμάμαι ότι πάντα περίμενα να φτιάξει η μανούλα μου του Ευαγγελισμού τηγανιτό μπακαλιάρο, με σκέτο κουρκούτι. Στην πορεία των ετών δοκίμασα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν μπορώ να φανταστώ το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, χωρίς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο-σκορδαλιά. Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr