Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. νερό μαϊντανός αλάτι, πιπέρι Σε μια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φρέσκα καλαμπόκια 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 4 φιλέτα υγράλατος μπακαλιάρος[...]
Πηγή: argiro.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥΛΙΚΑ Μπακαλιάρος Αγγούρι Πατάτες Σκόρδο Αλάτι Μαύρο πιπέρι & λευκό πιπέρι Φρέσκο δυόσμο Γάλα Φρέσκο θυμάρι Δάφνη Αστεροειδή γλυκάνισο Πουρές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Ειδικά ο υγράλατος, που μας έρχεται από τις βόρειες θάλασσες και τους ωκεανούς. Ο εξερευνητής Τζων Κάμποτ το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μπακαλιάρος υπήρξε το ψάρι των φτωχών, ειδικά σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Εκτός από τη χαμηλή τιμή του, βασικό ρόλο στη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι Ο τρόπος παρασκευής είναι πολύ απλός, όμως το πιο βασικό είναι το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου. Χρειάζονται τουλάχιστον 24[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά (4) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 ½ φλ. γάλα 1/2 κούπα τσαγιού πιπέρι καγιέν 1/2 κούπα τσαγιού μαύρο πιπέρι λάδι για το τηγάνι Για το κουρκούτι: 1[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά μπακαλιάρος παστός: 6 φιλέτα (ουρές) ολόκληρα αλεύρι: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα: 150ml σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγό: 1 χτυπημένο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό ξαλμυρισμένο 1 ποτήρι ανθρακούχο νερό ή μπίρα 1 αυγό αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι) κοσκινισμένο λίγο αλάτι (προσοχή γιατί ο[...]
Πηγή: argiro.gr