Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜεζεδάκι για την Καθαρά Δευτέρα σας έχω σήμερα! Την συγκεκριμένη συνταγή την κάνουν πολύ συχνά σε πολλά νησιά και όχι μόνο ενώ εκτός απο την νοστιμιά της την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 1/2 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 3 Ντομάτες Ώριμες Ξεφλουδισμένες ή 1 1/2 φλ. Ντοματάκια 2 φύλλα δάφνης 1/2 φλ. Κρασί Κόκκινο Υμίγλυκο 1 Μεγάλο Κρεμμύδι 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚοκκινιστό χοιρινό στην κατσαρόλα Υλικά 1 1/2 κιλό χοιρινό από σπάλα κομμένο σε μέτρια κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". κοκκινιστο σπανακι συστατικ σπανακι μια χουφτα μιγμα λαχανικων απο φακελακι κατεψυγμενα λιγα τυρια φετα κεφαλοτυρι η νοτι εχουμε [...]
Πηγή: irida.blogspot.grΧρόνος Μαγειρέματος: 50-60 λεπτά Υλικά: 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα 2 ντομάτες τριμμένες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 σφηνάκι λευκό[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό σας έχω δείξει αρκετές συνταγές με αρακά. Είναι από τα αγαπημένα φαγητά όλων, οπότε τον μαγειρεύω αρκετά συχνά (αν όχι κάθε βδομάδα, κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚοκκινιστό αρακά με κινόα και λαχανικά θα φτιάξουμε σήμερα. Δεν είναιαρκετά πρωτότυπο; Τον τελευταίο καιρό σας έχω δείξει αρκετές συνταγές με αρακά. Είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 4 καρότα σε φέτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΚοκκινιστό Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε κύβους 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κ,σ ψιλοκομμένο σέλινο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 κίλό σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr