Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι παραλλαγή της πιό κλασσικής και αγαπημένης Κυριακάτικης γεύσης της παιδικής μου ηλικίας. Η Κλασσική της εκδοχή ήταν φυσικά με[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΜιας και διανύουμε περίοδο νηστείας σκέφτηκα να ανεβάσω αυτή την συνταγή για όσους αγαπούν το γιουβέτσι, όπως κι εμείς. Το έχουμε φτιάξει με μανιτάρια , με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑισίως μπήκε και ο Μάρτιος! Η άνοιξη έκανε κι αυτή την εμφάνισή της και μας άνοιξε και τη δική μας όρεξη για νέες μαγειρικές δημιουργίες! Η πρώτη μας συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤην συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου, στο χασάπικο που είχαμε, όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά Λουκάνικα χωριάτικα 1 πακέτο (4 τεμ κομμένα ροδέλες) Μανιτάρια λευκά φρέσκα 500 γρ κομμένα Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί διαλυμένο στο μπλέντερ Κριθαράκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες Πάπρικα 1[...]
Πηγή: chefoulis.gr2 μπούτια κοτόπουλου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 250 γρ. κριθαράκι χονδρό 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 50 ml. κόκκινο κρασί 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κύβο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κλασικό γιουβέτσι, αλλά του βάζω μπόλικα μπαχαρικά! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 500 γρ. κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγο έξω απο τα Χανιά, ο φίλος μου ο Λεωνίδας Μαθιουλάκης έχει μια αξιόλογη επιχείρηση που αρχικά ξεκίνησε σαν κρεοπωλείο αλλά τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες 2 δαφνόφυλλα 5 κόκκοι μπαχάρι, τριμμένοι στο μύλο μπαχαρικών 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]
Πηγή: gastronomos.grΜιας και διανύουμε περίοδο νηστείας σκέφτηκα να ανεβάσω αυτή την συνταγή για όσους αγαπούν το γιουβέτσι, όπως κι εμείς. Το έχουμε φτιάξει με μανιτάρια , με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός τομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτές τομάτας 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φύλλο δάφνης ½ φλιτζάνι βούτυρο τριμμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΣπίτι μας η Κυριακή πάντα ήταν-είναι ξεχωριστή,και όχι μόνο λόγω Σ/Κ... Μας άρεσε να τρώμε στο μεγάλο τραπέζι,με διαφορετικά σερβίτσια και ένα διαφορετικό,πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤην συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr