Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
1 κιλό γίδα κομμένη σε κομμάτια 2 κρεμμύδια κομμένα καρεδάκια 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 καρότα κομμένα καρεδάκια 1 σελινόριζα κομμένα καρεδάκια ένα ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜετά την εκπληκτική εξωτική καροτόσουπα της συνεταίρας μου της Cook, εν όψει και του ενσκύψαντος ψύχους, είπα να περάσουμε σε κάτι πιο...στανιαριστικό. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Πεντανόστιμη σούπα με κρεατάκι από γίδα. Παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο για μερακλήδες, σε πολλές περιοχές της[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κρέας γίδας κατάλληλο για βραστό 2-3 κουταλιές της σούπας ξίδι 1-2 πατάτες 2-3 καρότα 2-3 ξερά κρεμμύδια μικρά 1 ματσάκι σέλινο αλάτι, πιπέρι 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κρέας από γίδα κομμενο μεριδες 2 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 πατάτες κομμένες σε κύβους 2 μικρα κολοκυθια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤην πιο νόστιμη γίδα βραστή λένε, την κάνει ο Ναύαρχος στο χωριό Κοσμάς. Ο Κοσμάς είναι ένα πανέμορφο χωριουδάκι της Αρκαδίας, μόλις μια ώρα μακρύτερα από το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ γίδα είναι ένα από αγαπημένα κρεατικά του καλού μου. Πετάει κυριολεκτικά την σκούφια του για γίδα βραστή ! Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψη μου στο κρεοπωλείο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑντρικό πιάτο κυρίως και για όσους ξέρουν να τρώνε... Υλικά 1,5-2 κ. γίδα (κυρίως μπροστινό, χεράκι) 5-6 μέτριες πατάτες 3-4 μέτρια κρεμμύδια 2-3[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠροοίμιο Η πρώτη μου εμπειρία με γίδα βραστή ήταν.... οπτική. Πηγαίναμε με τους γονείς μου στην Τρίπολη, και θυμάμαι μία πινακίδα προς το τέλος του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια από τις πιο παραδοσιακές σούπες της Ελλάδας... εμείς την δοκιμάσαμε από συνταγή καλαματιανή. Πάντως κάπως έτσι την ετοιμάζουν και στην Στερεά Ελλάδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html