Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 2 κιλά περίπου 50 γρ. βούτυρο 7 μεγάλα κρεμμύδια 2 κιλά ραπανάκια 1 λίτρο νερό 150 γρ. μικρά κρεμμύδια 2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας[...]
Πηγή: sidages.grΗ πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια κλασική γαλλική συνταγή πολύ χριστουγεννιάτικη, που γίνεται πανεύκολα και σερβίρεται συνήθως με πουρέ πατάτας. Η σάλτσα της είναι πεντανόστιμη. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com