Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
υλικά 4 μεγάλα στήθη πάπιας Για τη γλυκόπικρη σως 240ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 150ml δυνατό καφέ 120ml Cointreau πιπέρι καγιέν Για τη σάλτσα εσπεριδοειδών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια, 1 ½ κιλό περίπου, 20 ντοματίνια στη μέση, 3 μήλα κομμένα σε φέτες, 1 κλωνάρι θυμάρι, 300 γρ. μπέικον, 3 κουταλιές βούτυρο (και 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com