Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα περασμένα από το μούλτι 1/2 κιλό καρύδια περασμένα από το μούλτι 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη , η σιμιγδάλι χονδρό 1 φλ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ καθαρά χωριάτικος τρόπος με καυτό ελαιόλαδο !!!Ο καλύτερος μπακλαβάς! Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 -3 φλιτζάνια καρύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ !!! Υλικά 2 πακέτα φύλλο βηρυτού Κανάκη 500 γρ βούτυρο λιωμένο έβαλα Ήπειρο 1 κούπα καρύδια 1 κούπα αμύγδαλα 1 /2 φλιτζάνι του τσαγιού σουσάμι 15[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΤΡΑΓΑΝΟΣ,ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ,ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ::: Φτιαχνουμε πρωτα το ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη,μισο ποτηρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 500 γρ καρύδια περασμένα στο μούλτι -αν θέλουμε προσθέτουμε και 200 γραμ αμύγδαλα μαζί 1 ποτήρι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1/2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ καθαρά χωριάτικος τρόπος με καυτό ελαιόλαδο !!!Ο καλύτερος μπακλαβάς! Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 -3 φλιτζάνια καρύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα του κομμάτι σε στέλνει στον παράδεισο. Ειδικά, αν το φύλλο είναι τραγανιστό και το σιρόπι σωστό. Ο παραδοσιακός μπακλαβάς, που μεγάλωσε γενιές και γενιές,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα του κομμάτι σε στέλνει στον παράδεισο. Ειδικά, αν το φύλλο είναι τραγανιστό και το σιρόπι σωστό. Ο παραδοσιακός μπακλαβάς, που μεγάλωσε γενιές και γενιές,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό καρύδια χοντροαλεσμένα 1/2 κιλό αμύγδαλα χοντροαλεσμένα 3 κουταλιές κανέλα 1 κουταλιά τις σούπας γαρύφαλλο 1 κούπα βούτυρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα περασμένα από το μούλτι 1/2 κιλό καρύδια περασμένα από το μούλτι 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη , η σιμιγδάλι χονδρό 1 φλ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για μισή δόση φύλα κρούστας λεπτά όσο πιο λεπτά γίνεται..χρησιμοποιείστε το φύλο Βηρυτού του Κανάκη στην μοβ συσκευασία η φρέσκο ντόπιο από καταστήματα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστας τύπου Βυρηττου η καλύτερα φρέσκο φύλλο από μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 200 γρ.βουτυρο γάλακτος λιωμένο σε πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστας τύπου Βυρηττου η καλύτερα φρέσκο φύλλο από μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 200 γρ.βουτυρο γάλακτος λιωμένο σε πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για μισή δόση φύλα κρούστας λεπτά όσο πιο λεπτά γίνεται..χρησιμοποιείστε το φύλο Βηρυτού του Κανάκη στην μοβ συσκευασία η φρέσκο ντόπιο από[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 40 φύλλα κρούστας 500γρ. βούτυρο Lurpak ... 300γρ. φιστίκι Αιγίνης Υλικά για το σιρόπι: 650γρ. ζάχαρη 400γρ. νερό 80γρ. γλυκόζη 3-4 φετες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό καρύδια χοντροαλεσμένα 1/2 κιλό αμύγδαλα χοντροαλεσμένα 3 κουταλιές κανέλα 1 κουταλιά τις σούπας γαρύφαλλο 1 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα περασμένα από το μούλτι 1/2 κιλό καρύδια περασμένα από το μούλτι 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη , η σιμιγδάλι χονδρό 1 φλ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠολύ πολύ τραγανός,γευστικός σούπερ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ!!!! ΣΥΝΤΑΓΉ: Έβρασα πρώτα το ΣΙΡΌΠΙ: 2 ποτήρια νερό, 2 ποτήρια ζάχαρη, 2 κ.σ γεμάτες μέλι, μισό λεμόνι με την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr